Premiera e "La Traviata" nga Guiseppe Verdi

 • Starts in 3 weeks
 • 0 followers
 • 3200 Kirkham St

This event starts in 3 weeks

April 25, 2023 12:00 AM

Upcoming dates

April 25, 2023 to April 25, 2023

June 6, 2023 to June 6, 2023

July 18, 2023 to July 18, 2023

August 29, 2023 to August 29, 2023

October 10, 2023 to October 10, 2023

Photos

Description

Një ndër veprat më ikonike të mjeshtrit të operës Giuseppe Verdi, do të shfaqet edhe në Prishtinë!Produksioni i parë i “LA TRAVIATA” nga Opera e Kosovës në bashkëpunim me Operën Shtetërore të Stara Zagorës (Bullgari), Teatrit të Operës dhe Baletit në Tiranë (Shqipëri) dhe Filharmonisë së Kosovës – premierë më 15 dhe 17 dhjetor 2022.

Comments

Get in touch

 • Base price ({{ repeatDayCount }} {{ config.calendar.range_mode === 'nights' ? 'nights' : 'days' }})

  {{ priceFormat( pricing.base_price ) }}

 • Total

  {{ priceFormat( pricing.total ) }}

Enquiry details

Category

 • Home
 • Explore
 • Places
 • Events
 • Jobs
 • Communities
 • People
 • Login
 • Sign up
 • Privacy Policy
 • Terms and conditions